שיחה ההאקר Emad
11 באוגוסט 2012 – 21:50 | 31 תגובות

קבוצת ההאקרים הפועלת תחת שמו של אימעד מורניה, RememberEmad, ופרסמה כי פרצה לשרתי חברת ההוסטינג WebGate, פרסמה היום קובץ נוסף ובו כ-500 פרטים נוספים ובהם שמות משתמש וסיסמאות של אתרים שאוחסנו ב-WebGate. נראה כי העימות בן קבוצת …

המשך קריאה »
geek

חנון זה מגניב. תרבות החיים האינטרנטית-טכנולוגית-גאדג'טית. הדברים שמבדילים את הנערים מהגברים.

הרשת

סיפורים מהרשת, בעיקר זו הישראלית. מה קורה, מי קורה ולמה קורה.

וורדפרס

בעיקר תבניות מתורגמות לעברית ולפעמים דברים שקשורים לבלוגים ובלוגרים.

מערכות ניהול תוכן

על מערכות ניהול תוכן באינטרנט, בעיקר חינמיות ובעיקר בעברית. כלים לבניית אתרים, פורומים, גלריות ועוד.

פלטפורמות חברתיות

על רשתות חברתיות, כלים לבניית רשתות ופלטפורמות חברתיות וכל מה מכונה web 2.0

ראשי » כללי, פרטי

קצת לפרוק תסכולים

מאת Erez Wolf בתאריך 7 במרץ 2009 – 8:3118 תגובות

אני מרגיש שאני צריך להתנצל על כך שאני כותב על זה פוסט או מטריח מישהו לקרוא דברים שאולי הם מובנים מאליהם אבל חשוב לי להגיד את הדברים אם אני יכול למנוע סבל מאחרים:
אנשים אל תעשו HOT, תעשו YES.

לי יש הוט, מסיבות שאינן בשליטתי. אני אמנם נדפקתי אבל אולי עבורכם זה עדיין לא מאוחר מדי.
כמה דברים, שאינם קשורים לשירות או הסכמי חיוב, שכדאי לדעת:

מהירות תגובת השלט

בקושי זז. עדיף לצפות בכל הסרט כדי לדעת במה הסרט עוסק ומי השחקים, זה יהיה יותר מהר מאשר ללחוץ על כפתור האינפו ולהמתין למידע שיוצג על המסך.

איכות התמונה

אם יש לכם YES ופתאום עשיתם HOT אל תביאו את הטלויזיה לתיקון, היא לא התקלקלה. למעשה זה הדבר היחיד החיובי שקרה לי עם המעבר ל-HOT. אין לי טלויזיה כל כך איכותית והתמונה ב-HOT כל כך מחורבנת שאני כל לא רואה שהטלויזיה שלי מאד מרצדת.

ערוצי הסרטים (לפי סדר הופעתם)

  • ערוץ הסרטים שמעולם לא שמעתם עליהם hot gold – לא זוכר מתי היה שם סרט גדול. אולי 'השתולים' ששודר בערך 60 פעמים.
  • ערוץ סרטי שנות התשעים (המוקדמות מאד) hot fun – …קיד מת להגיע למסיבה שעורך חברו הטוב, פליי, בבית הוריו. אלא שבאותו הבוקר הוא רב עם אחד הביריונים, מה שמוביל לחדר המנהל, מה שמוביל למכתב להורים, מה שמוביל לקרקוע רציני. אלא שקיד לא מוכן לוותר ומסתנן החוצה ואביו בעקבותיו. (1990)
  • ערוץ סרטי הצללים hot action- ערוץ סרטים בלעדי לסטיבן סיגל ולסרטים שיש בהם מילים כמו מרדף, איש או צללים. לפעמים, כמו ב'חמש עם', מתארח בערוץ סרט של ואן דאם.
  • ערוץ הדרמה – נו באמת, מראש ערוץ עם שם כזה הוא לא ליגיטימי.

סדרות טלויזיה

אל תתנו לי אפילו להתחיל. אגיד רק את זה, מחלקת הפרומו של YES בשנים 2005-2007,אני מוריד בפניכם את הכובע אתם היצירה המקורית המקומית הכי איכותית שנעשתה כאן מבחינתי. הוט, איתכם אני לא מדבר בכלל.

לסיכום, אל תעשו HOT. ברצינות, אל תעשו HOT.
זהו, הייתי צריך לפרוק את זה.

קרא פוסטים נוספים בנושא זה:

שתף את הפוסט בטוויטר

18 תגובות »

  • מאת יובל:

    ואת הדבר הכי בעייתי לא ציינת: שירות לקוחות נוראי.

  • מאת משתמש אנונימי (לא מזוהה):

    כן, אפשר להתחיל לדבר על איכות השרות עכשיו?

  • מאת שי:

    הוט? מי המציא אתם ביכלל

  • מאת נמי:

    אין מילה בפוסט הזה שאני לא מסכימה איתה בכל לבי.
    פשוט נורא. עדיף לקלוט 10-11-22 עם אנטנה.

  • מאת yoni:

    כל כך צודק ! אין ספק עדיף יס ואני כבר ראיתי את ההבדלים ביניהם

  • אני חייב לציין שאני לא ממש מבין מה השנאה שהחברה הזו מעוררת. שירות הלקוחות שלהם, שנעזרתי בו לא פעם, מעולם לא היה טוב, אבל לא היה נורא. אצלי, לפחות, השלט לא מגיב באיטיות, התמונה נראית לי בסדר גמור. כמובן שיכול להיות שיש לי מזל.

  • מאת שי:

    גורו יאיא  – תעבור ל-'יס' ותראה את האבדל. ;)

  • מאת ילדון:

    ב2 דברים אתה טועה. היצירה הישראלית המקורית דווקא יותר טובה אצל הוט.
    הסדרות הטובות ביותר כמו: הבורר, תמורת עשן, חשופים והאלופה משודרים רק בHOT, ביס אין את כל זה.
    אבל סדרות מחו"ל יש הרבה יותר בYES.
    בקשר לסדרות הילדים, אתה תקיא מדקה אחת בהוט ותתאהב ב2 דקות מיס. בהוט ממסחרים את סדרות הילדים ודוחפים להם "אלבום מדבקות" ועוד שטויות כדי להוציא כסף מההורים. בYES לא עשו את זה ולא יעשו את זה לעולם.

  • מאת יובל (לא זה שהגיב קודם!):

    ארז, שמע, הבעיה היא בממיר שלך.
    הממיר שלי (hot magic) רק בצורה מושלמת (ואפילו הVOD שנתקע לכולם, אף פעם לא נתקע אצלי).
    בשאר הטלויזיות בבית יש באמת בעיה עם הVOD אבל המהירות תגובה בסדר גמור!

    ולגבי הפנאל, אם מהפעם האחרונה שראיתי את השלט ואת ממשק לא היה שינוי, הפאנל של HOT עוקף את yes בסיבוב.

    אני מסכים עם ילדון לחלוטין לגבי היצירה המקורית (הוט גם היחידים שהפיקו טלנובלה שאני, אשכרה אני, הסכמתי לראות! (האלופה) טלנובלה!

    מה גם שאחת הסדרות הטובות ביותר שאי פעם נוצרו בישראל לדעתי, היא דווקא סדרת ילדים לילדי הוט (בערוץ הילדים).

    ובתחל'ס, מאז שהחלפתי לhot magic (המקביל לyes max) אין לי שום בעיות עם הטלויזיה (כאמור, בממירים אחרים הVOD דפוק).

  • מאת שרון:

    וואלה צודק מילה במילה

  • לאחרונה עברתי דירה ונרשמתי מחדש להוט – בגלל ה-VOD, שירות מקסים שמאפשר לי לראות מה שבא לי מתי שבא לי. עד לרגע זה שום ניסיון להביא אותו למצב עבודה תקין (כולל כיבוי, הדלקה, החלפת הנקודה ואפילו ביקור טכנאי) לא הפך את ה-VOD לפעיל אצלי בלי תקלות. אני לא רוצה להוסיף כסף ולתת להם צ'ופר על Magic שאני לא צריך, אני רק רוצה פאקינג VOD שעובד! 

    ולמה למען השם בא אלי טכנאי, מבטיח שיפור באיכות הצפיה ובבעיות האינטראקטיב בזכות "שדרוג גרסה" כשהממיר נמצא אצלי שבועיים, וכשהצצה מהירה בערוץ הבדיקות מעלה שה-Build האחרון יצא אי שם באמצע השנה שעברה?! למה לעשות ממני טיפש?! כמובן שה"שדרוג" לא שינה כלום.

    ולמה השירות לקוחות לא יודע מה רוצים ממנו עד כדי כך, שכל בקשה שלי כוללת העברה והמתנה לכ-4 מחלקות שונות, עד שנציג מצליח להבין מה אני רוצה ממנו, ולהעביר אותי למחלקה שסגורה ותיפתח מחר?!

    (מצטער, גם אני הייתי צריך לפרוק את זה)

  • וואי וואי, אם אני אספר לכם תפלו מהרגליים, ממש בקטנה.
    הייתי 6 שנים ב יס , החלטתי לעבור לטריפל של הוט, טכנאי בא התקין, לאחר יום הלך ממיר, חזר טכנאי החליף, הלך הטכנאי, התחילו קוביות על המסך, לאחר 18 דקות המתנה בממוצע בכל שיחה לשרות ענו לי , תעשה כך וכך שום דבר לא עזרף הגיע טכנאי נוסף, החליף ממיר,
    הלך הטכנאי, למחרת מתברר שVOD ל עובד, הגיע טכנאי עדכן שינה הוסיף אין לי מושג מה, ואמר הכל בסדר, הלך ואחרי שעה שוב אין VOD, אבל בנוסף הממיר השני גם לא עובד, טכנאי חזר, שיחק עם הממיר חשמן, לחיצות , התחיל לעבוד, תראה הכל בסדר.
    הלך הטכנאי, אחרי שעה הממיר שוב לא עובד ( אמיתי ), בא טכנאי עם ממיר חדש והחליף .
    ולגיד לכם שפה נגמר הסיפור, אז לא כי אין לי כח לכתוב יותר מידי.
    ויותר בקצרה , ב חודשיים היו אצלי 9 ביקורי טכנאי, לאחר שתפסתי את HOT בטלפון ( סיפור) איימתי בתביעה על עוגמת נפש כי מתוך חודשיים ראיתי אולי חצי חודש וכו',
    הרמתי טלפון ל יס וחזרתי לשרות ולתמונה האיכותיית, וללא צורך בטכנאי צמוד!!!!!
    הוט ניתקו אותי ללא קנס למרות ההתחייבות כי הם גילו שהם דפוקים!!
    אפשר לבדוק את כל הסיפור בשיחה ל הוט, אם יענו לכם!

  • חחח… זה כל כך נכון מה שכתבת על מהירות השלט :)
    הסרטים והסדרות ב-Hot הם סוג ב' בהשוואה ל-yes (וגם שלא בהשוואה).
    אבל, "בינינו", זה נבלה וזה טריפה.

  • מאת רשיד:

    גם YES לא פחות גרועים.
    אולי כדאי לשקול מעבר לצלחת פרטית משהו בדמות DREAMBOX – מתאים במיוחד לחובבי הספורט.

  • מאת shimi810:

    בהחלט כדאי YES מאשר COLD,
    אבל ממליץ בחום על קליטה עצמאית של ערוצים: עכשיו התחיל עידן ה-DTT אבל עדיין עדיף אם תקנו צלחת לוויין.
    לא להתקרב להוט!

  • מאת יונתן שמיר:

    כל מה שאמרתם תכפילו פי 20, זו הרמה הכי ירודה שאפשר להציג כחברה!!!

  • מאת אופיר:

    אני לא מרוצה מהם למען האמת, עשו לי בעיות גם בטלפון וגם בטלוויזה…

הוסף תגובה!

עליך להיות מחובר כדי להוסיף תגובה.

120 queries in 0.376 seconds.