ARRAS תבנית וורדפרס בעברית ותבניות באתר מאסטרגייט
24 בינואר 2012 – 11:18 | 3 תגובות

היום מפרסם ניצן ברומר פוסט מטריד מאד על אתר התבניות מאסטרגייט. באופן כללי, לפי בדיקתו, התבניות וורדפרס מתורגמות מהאתר של mastergate מכילות קוד זדוני, שמאפשר לבעלי האתר להזריק פרסומות (קישורים בפוטר), לשאוב מידע מבסיס הנתונים של הבלוג ולא מאפשרים לבצע שינויים בפוטר של התבנית (כדי שקוד זה לא יוסר).

המשך קריאה »
geek

חנון זה מגניב. תרבות החיים האינטרנטית-טכנולוגית-גאדג'טית. הדברים שמבדילים את הנערים מהגברים.

הרשת

סיפורים מהרשת, בעיקר זו הישראלית. מה קורה, מי קורה ולמה קורה.

וורדפרס

בעיקר תבניות מתורגמות לעברית ולפעמים דברים שקשורים לבלוגים ובלוגרים.

מערכות ניהול תוכן

על מערכות ניהול תוכן באינטרנט, בעיקר חינמיות ובעיקר בעברית. כלים לבניית אתרים, פורומים, גלריות ועוד.

פלטפורמות חברתיות

על רשתות חברתיות, כלים לבניית רשתות ופלטפורמות חברתיות וכל מה מכונה web 2.0

ראשי » הרשת

טרקטור עושה מהומה

מאת ארז וולף בתאריך 12 ביולי 2008 – 13:494 תגובות

אחרי שהבלוגוספירה ייצרה כל כך הרבה מילים שנכתבו על חוסר הרגישות בהתייחסויות ל(פיגוע?) הטרקטור, נראה שבתפוז הלקח נלמד – לא לערב הומור שחור בנוגע לאותו אירוע.

במקום זאת, ב-Flix אתר שיתוף הוידאו של תפוז, בחרו בדרך הרבה יותר ראויה של בנאליות טריוויאלית השמורה בדרך כלל ל"אירועים מוזרים מסביב לעולם".
הטרקטור מוצג בסרטון השבועי שעורך צוות Flix אשר מסכם את סרטוני הוידאו הגדולים של השבוע ומתהדר בכיתוב זה:

הנה זה מגיע, חמשת הגדולים של השבוע. קצת נשיקות לסביות, טרקטור עושה מהומה, קרינה של פלאפון, נודיסטים וניצה ולחם בטלפתיה. תקליקו, תכנסו ותהנו.

אני לא יודע מה יותר אמור להטריד, הומור שחור וציניות שמיוחסים לבלוגרים המכונים סנובים תל-אביבים החיים בבועה, או סתמיות וריחוק שמיוחסים לנוער המכונה רדוד וחסר ערכים (נניח ש"צוות Flix" והקידום בדף השער של תפוז, הם סוג של ייצוג לנוער)

איזה קרועים המזרח-ירושלמים האלו. תקליקו, תכנסו ותהנו.

קרא פוסטים נוספים בנושא זה:

שתף את הפוסט בטוויטר

4 תגובות »

הוסף תגובה!

הוסף את תגובתך בהמשך הדף, או טראקבק מאתרך. תוכל גם עקוב אחר תגובות לפוסט זה באמצעות RSS.

שמור על תגובה נקיה, הגב לעניין. בלי ספאם.

בלוג זה תומך ב-Gravatar. אם אין לך עדיין גראווטר, תוכל ליצור לך אחד על-ידי הרשמה ב: Gravatar.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

125 queries in 0.477 seconds.