ראשי » הרשת

ביציוני אמריקה התבקעו

15 בנובמבר 2008 | 112 צפיות | 3 תגובות | מאת ארז וולף
תגים: , , ,

בתכלס' זה ממש רחוק ממני, בעיקר גיאוגרפית, כל הסיפור הזה של הבחירות בתל-אביב אבל אחרי הרבה רטוריקה-של-מפסידים שנפלטה לי מהרידר בשבוע האחרון (שאת כולה למעשה קראתי רק בסוףשבוע, מאד עסוק) אני רוצה לנסות להבין משהו:

אם בעצם האינטרנט הישראלי כן הוכיח את כוחו והדב ניצח ברשת ולמעשה זהו הפסד שכולו נצחון וזוהי תבוסה שכולה הישג ושחור שכולו לבן וקטן שכולו גדול ולמטה שכולו למעלה וכלב שכולו חתול ועוד התבטאויות דומות של מציאות דרך הזיה - אז עם כל הכח שהושקע והבלוגים וזאת לא העיר שלי ומכל זה יוצא 5 שזה מאד יפה אבל זה מספר שהוא לא מאד רחוק מ-3 ובשביל 3 כנראה שמספיק חודש עבודה בקושי, איזה קמפיינצ'יק בפייסבוק, מסיבונת, שני אירועים ובערך זהו.

… אז אני לא רוצה להרגיז אף אחד, בעיקר לא בערב חג, לפני הוורדקמפ - אבל בהשוואה בין המאמצים שהושקעו ברשת עבור שתי הרשימות ובהשוואה בין התוצאות - 5 לא נשמע פתאום ממש מעט? אם הצעירים הכניסו 3 לא היה אמור להיות לרשימה של הדב הרבה יותר מרק 5?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 הצבעות, בממוצע: 4.67 מתוך 5)
Loading ... Loading ...

3 תגובות »

  • עומר רוזן (אחד שיודע) כתב:

    כמו שאמרתי בזמנו, הבלוגפסירה הישראלית חסרת כוח.
    מה שיותר מעניין זה איפה דב חנין? אביר זכויות האדם שתל אביב לא הייתה הראש מעייניו, אחרת הוא היה הולך להתלכלך קצת העירייה. כנראה שזה נמוך מדי בשבילו, אז הוא חזר לכנסת.

  • ילדון כתב:

    בחו"ל משקיעים באינטרנט ומנסים כל הזמן לפתח מחדש. בישראל האינטרנט כבר מת (סליחה אם זה פוגע במשהו…) אבל אין כל כך השפעה של האינטרנט על החיים בחוץ (רק על עבודות בית ספר). הבלוגים בחו"ל הצליחו לעורר מהפכות בעולם ובחשבון הבנק שלהם, בארץ זה לא אפשרי. בחו"ל אפשר לקרוא על אנשים שכתבו דעות שונות ונהיו "סלבס" ובארץ הם נהיו "חנונים", אני חושב שפה מתחילה הבעיה , אין הערכה מספקת לאינטרנט בישראל.

  • טל גלילי כתב:

    כנראה שאני מסכים…

    http://www.talgalili.com/?p=486

הוספת תגובה

הוסף את תגובתך למטה או שלח טראקבק מאתרך. תוכל גם להרשם לעדכון על התגובות באמצעות RSS.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word