ARRAS תבנית וורדפרס בעברית ותבניות באתר מאסטרגייט
24 בינואר 2012 – 11:18 | 3 תגובות

היום מפרסם ניצן ברומר פוסט מטריד מאד על אתר התבניות מאסטרגייט. באופן כללי, לפי בדיקתו, התבניות וורדפרס מתורגמות מהאתר של mastergate מכילות קוד זדוני, שמאפשר לבעלי האתר להזריק פרסומות (קישורים בפוטר), לשאוב מידע מבסיס הנתונים של הבלוג ולא מאפשרים לבצע שינויים בפוטר של התבנית (כדי שקוד זה לא יוסר).

המשך קריאה »
geek

חנון זה מגניב. תרבות החיים האינטרנטית-טכנולוגית-גאדג'טית. הדברים שמבדילים את הנערים מהגברים.

הרשת

סיפורים מהרשת, בעיקר זו הישראלית. מה קורה, מי קורה ולמה קורה.

וורדפרס

בעיקר תבניות מתורגמות לעברית ולפעמים דברים שקשורים לבלוגים ובלוגרים.

מערכות ניהול תוכן

על מערכות ניהול תוכן באינטרנט, בעיקר חינמיות ובעיקר בעברית. כלים לבניית אתרים, פורומים, גלריות ועוד.

פלטפורמות חברתיות

על רשתות חברתיות, כלים לבניית רשתות ופלטפורמות חברתיות וכל מה מכונה web 2.0

ראשי » הרשת

הלקוחות לא מבינים, צריך להחליף אותם

מאת ארז וולף בתאריך 8 בדצמבר 2007 – 4:519 תגובות

כייף גדול בלתת מתנה, הוא לראות את תגובתו של המקבל. חלק זה נעדר ממשלוח פרחים באינטרנט וידידי אייל, בעל אתר למשלוח פרחים, יצר שירות שיספק את החויה. הוא חימש את כל החנויות העובדות ברשת במכשירים סלולרים דור 3 וכך השליח מצלם את מקבל הזר, התמונה נשלחת אוטומטית לשרת ומשם לאימייל של שולח הזר.
כך, עם קצת טכנולוגיה ואטומציה, מתאפשר למזמין ושולח הזר לחוות במעט את רגע קבלת המתנה.
כשאייל סיפר לי על השירות הזה (שהוא חינם לגמרי), מאד התלהבתי ואמרתי לו שזה יהיה שוס ענק. אני תמיד מתלהב מכל מה שנוגע לשבירת המחיצות בין השירות הוירטואלי לבין המציאות, העברת החוויה מצד אחד אל הצד השני.

השירות האמור רץ כבר מספר חודשים וכשהתעניינתי אם הלקוחות מתלהבים מהרעיון, אייל השיב שהרוב בוחרים לא להשתמש בו. מוזר. מעניין למה, אני הייתי בטוח שזה רעיון מעולה.

קרא פוסטים נוספים בנושא זה:

    לא נמצאו רשימות נוספות

שתף את הפוסט בטוויטר

9 תגובות »

  • מאת יגאל:

    אני חושב שמי ששולח פרחים רק בשביל לראות את הפרצוף של השני, בעצם שולח את הפרחים בשביל שירגיש טוב עם עצמו ולא בשביל שהצד השני ירגיש טוב.

  • מאת וולף ארז:

    אני לא מסכים. זה לא רק זה, זה גם להשתתף בשמחה. לראות מישהו אהוב שמח או מחייך זה כייף.

  • מאת יגאל:

    כמובן.
    אבל במקרה שלנו, למה הוא מחייך ושמח? בגללנו, ואנחנו רוצים לראות את זה כדי להרגיש טוב עם עצמנו.
    למה שלא יספיק לנו לדעת שהוא קיבל את הפרחים? הרי מן הסתם היה לו טוב לקבל אותם, אז למה אנחנו צריכים הוכחה לזה?
    בשביל לגרום לנו להרגיש טוב יותר עם עצמנו.

  • מאת גל מור:

    יגאל צודק. ויש עניין נוסף. זה לא צילום פאפראצ'י. התמונה מבוימת, כמה רגעים לאחר ההפתעה (שלרוב אינה הפתעה כלל). לרשות מקבל הזר עומדים אינספור ערוצים נוספים לתקשר עם השולח ואין שום ערך מוסף בשירות שמוצע לו.

  • מאת וולף ארז:

    אם עץ נופל ביער וגו'… אנחנו בהרבה סיטואציות רוצים לחוות את התהודה של מעשינו (כתב בעל הבלוג בתגובות של הבלוג שלו) ואין בכך משהו פחות או לא יפה.
    במקרה של משלוח פרחים, הרבה פעמים מדובר באנשים שהקשר איתם הוא לא רציף. למשל, משפחה מחו"ל או מכרים רחוקים. הערך המוסף, לדעתי, הוא גדול מאד ומה שמונע מהשירות להיות יותר פופולרי היא שמרנות צרכנית.

  • ארז רשם נכון שרוב הלקוחות בוחרים לא לקבל את התמונה אך חשוב לציין שאלו שכן מבקשים לקבלה מאוד מאושרים ואף שולחים פידבקים נלהבים. רבות מהתגובות הנלהבות מגיעות מלקוחות מחו"ל. לעיתים, אלו לא ראו את משפחותיהם זה זמן מה – חלקם אנשים מבוגרים – וזו אפשרות טובה לראותם – תמונת המשפחה המחויכת המחזיקה את זר הפרחים – מחממת את הלב! חוץ מיזה שבהזמנות באמצעות האינטרנט אין ללקוח המזמין אפשרות לראות את הזר, והוא מסתמך על התמונה המוצגת לו באתר החברה (באתרים רבים תמונות אלו בכלל גנובות ואינן מיצגות את הזר שבאמת ישלח) השירות שאנו מציעים מאפשר ללקוח גם לראות ולבחון את הזר שהזמין ולהקטין את האי וודאות בהזמנה.

  • אומנם הוא לא הראשון בעולם שיישם את זה אבל עדיין סחטיין, רעיון מגניב ואני בטוח שיש ביקוש לנושא.

  • מאת טל:

    אני חושב שזה בגלל הרתיעה מזר שמצלם אותך

הוסף תגובה!

הוסף את תגובתך בהמשך הדף, או טראקבק מאתרך. תוכל גם עקוב אחר תגובות לפוסט זה באמצעות RSS.

שמור על תגובה נקיה, הגב לעניין. בלי ספאם.

בלוג זה תומך ב-Gravatar. אם אין לך עדיין גראווטר, תוכל ליצור לך אחד על-ידי הרשמה ב: Gravatar.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

119 queries in 0.493 seconds.